Вести за индустријата

Воведување на надворешното светло

2021-11-18
Надворешни светлатреба да биде лесен и лесен за носење. Супер заштеда на енергија, долг работен век, ефективно решение за извор на светлина, без топол, мек извор на светлина, без стробоскопска, ефикасна заштита на очите. Дизајн отпорен на дожд, употреба за сите временски услови; Ноќно работно осветлување и осветлување за ноќен риболов; Кампување и теренско осветлување; Одржување на автомобили, мирување во гаража, итн. Обидете се да купувате убави и нови производи, а тоа е и добра декорација дома.

Постојат многу видови нанадворешни светла. Сега тие во основа користат ладна светлина штедливи светилки и LED светилки. Најраното користено е сув тип на батерија. Недостаток е што треба да носат повеќе батерии и да тежат повеќе. Во моментов, генерално се користат камперски светилки за полнење, кои може да се полнат со автомобил, напојување и соларни панели. Тие можат да се полнат во секое време и каде било, што е погодно за заштеда на енергија и заштита на животната средина, а нема потреба да се грижите за напојувањето. Тие се многу сакани.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept