Вести за индустријата

Пакување и одржување вреќи за спиење на отворено

2021-09-26
Пред да се намалите и пакувате, свртете ја внатрешноста на надворешноставреќа за спиењенадвор и ставете го на сонце. Откако е јасно дека внатрешниот слој е сув, вратете ја површината, превртете ја за да го исцедите надворешниот вреќа за вреќи за спиење, а потоа истегнете го повторно и приклучете ја надворешната вреќа за спиење од едниот крај. Во вреќата за пакување. Со цел да се намали просечната вредност, можно е да се ротира вреќата за пакување додека се врши притисок врз надворешната вреќа за спиење со двете колена. Во влажна и студена природна средина, во вреќата за пакување треба да се додаде пластична водоотпорна кеса.

За складирање и складирање на долувреќи за спиење, намалувањето не е добар начин, бидејќи вреќи за спиење треба да се вдишат. Најдобар начин за чување вреќи за спиење е да изберете пространа торба за дишење и да дише за да ја одржувате во обемна состојба. Производите надолу не треба да бидат влажни и ладни. Тие треба да се стават на суво и природно проветрено подрачје. По нанесувањето, тие треба да бидат изложени на сонце и да проветруваат колку што е можно за да ја одржат сувоста и обемноста на отвореновреќа за спиењеНа Доколку недостасуваат такви стандарди во предградијата, оваа постапка не смее да се изостави по враќањето дома.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept